Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Νέα ημέρας-Φήμες για τον νέο Spiderman, δεν θα είναι ο Peter Parker?



Φήμες αναφέρουν ότι στο reboot της επιτυχημένης σειράς Spider-Μan θα δούμε ένα καινούριο πρόσωπο πίσω απο την μάσκα του ανθρώπου-αράχνη. Από ότι φαίνεται αυτός θα είναι ο Miles Morales που θα πάρει την θέση του Peter Parker.

Προς το παρών η MARVEL STUDIOS δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει κάτι, όμως ένα χτεσινό πόστ του γνωστού αρθρογράφου Jeff Sneider της ιστοσελιδας The Wrap ανέφερε:

"This is not set in stone, guys, but I'm telling you right now: Spider-Man's not going to be white."I'm 95 percent sure. Spider-Man's going to be most likely black. But there's a chance he could also be latino. 95 percent sure: not white," Sneider declared. "I don't think it's going to be Peter Parker."


Σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον εάν θα έκανε μία  τέτοια αμφιλεγόμενη κίνηση η MARVEL STUDIOS, και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των θαυμαστών της σειράς.


Μάλιστα ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες δείχνοντας τον Miles Morales ως Spider-Man.


 Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθουμε και άλλες πληροφορίες καθώς όπως έχει ανακοινωθεί τον νέο Spider-Man θα τον δούμε στο καινούριο "Captain America: Civil War"  που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις 6 Μαΐου 2016.Οπότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό και θα μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα του Spider-Man.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου