Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Edge of Tomorrow-Στα όρια του αύριο(2014)



Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε.Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε.Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε.Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε. Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε. Ζήσε. Πέθανε. Επανάλαβε. 


Ξανά και ξανά.Και όμως αν και ακούγεται λίγο βαρετό, στην πραγματικότητα το Edge of Tomorrow καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα γιατί είναι μία πρωτότυπη ιδέα, με πάρα πολλές σκηνές δράσης και ένα πολύ έξυπνο σενάριο.Εάν προσθέσεις και το δίδυμο και στα καλύτερα τους καθώς και πανέξυπνους εξωγήινους τότε το αποτέλεσμα ειναι εκρηκτικό!!!





Σε ένα κοντινό μέλλον μας τοποθετεί η ταινία όπου η ανθρωπότητα δέχεται μια ανηλεή επίθεση από εξωγήινους και από την οποία δεν υπαρχούν και πολλές ελπίδες επιβίωσης των ανθρώπων.Ολα αυτά όμως μέχρι να έρθει στο προσκήνιο ο αξιωματικός Cage και να δώσει ξανά ελπίδα.Βέβαια θα προσπαθήσει πολλές φορές αφου απο την πρώτη κιόλας προσπάθεiα του θα σκοτώσει εναν εξωγήινο που όμως ανεξήγητα θα τον ξαναβάζει στο πεδίο της μάχης ξανά και ξανά, αφου θα ξαναζεί την ίδια μέρα.Η είναι όλα τα λεφτά,καθώς δεν την είχαμε συνηθίσει σε ταινίες δράσης όμως είναι εξαιρετική σαν αρχηγός του στρατού.Πειθαρχημένη,δυνατή,άφοβη και θαρραλέα μας παρουσιάζεται, στοιχεία άλλωστε που χρειάζεται κάθε ηγετική μορφή!!Πολλή περιπέτεια λοιπόν, αλλά και πολλές ατάκες με χιούμορ από τον μετρ του είδους .



Κυκλοφορεί ήδη σε DVD.Απολαύστε το trailer..




Βαθμολογια:8/10,imdb:8/10.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου