Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Preview Furious 7 (2 Aπριλίου 2015)- Από σήμερα στους κινηματογράφους



ΈΡΧΕΤΑΙ στις 2 Απριλίου!!
Ένας μήνας  έμεινε για να απολαύσουμε την είσοδο του , ο οποίος φέρνει μαζί και την οργή του καθώς αναζητάει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του,  . Βέβαια περιμένουμε να δούμε όλο το καστ ξανά μαζί για ακόμη μία φορα να σπέρνει τον πανικό και τον όλεθρο στο πέρασμα της.





Η σειρά Fast and Furious πάντως βάζει στο 'παιχνίδι' και γενιά φανατικών θεατών,  αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη ταινία βγήκε στις αίθουσες το 2001. Βέβαια από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και η σειρά έχει προσθέσει τον και τώρα τον και κρατά την αγωνία μας στα κόκκινα για το προτζεκτ.Μπορώ να πω,  πως από τότε που οι παραγωγοί έκαναν την ματ κίνηση να προσθέσουν τον ROCK στο καστ της σειράς, αυτή εκτοξεύτηκε και πλέον είναι μία σύγχρονη περιπέτεια με καταδίωξεις, εγκλήματα αλλά και πολύ ξύλο.Πόσο μάλλον τώρα που θα βρεί αντίπαλο τον  Δηλαδή αυτή θα μπορούσε να ήταν και τιτανομαχία σε ρινγκ WWE.


Αυτή λογικά θεωρώ πως θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε τον , αν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα. Σίγουρα είμαι περίεργος να δω, πως το χειρίστηκαν οι παραγωγοί και με δεδομένο πως η ταινία άργησε 1 χρόνο εξαιτίας του αναπάντεχου θανάτου του Paul Walker σίγουρα το σενάριο άλλαξε. Το θέμα είναι πόσο.

Είμαστε λοιπόν σε αναμονή, λίγες μέρες έμειναν. 
Ως τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε το trailer.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου