Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Dumb and Dumber To - Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2 (2014)


Όταν ακούτε το όνομα τι σκέφτεστε?
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι το Dump & Dumper, το The Mask και τον Αce Ventura. Aλλωστε την δεκαετία του ΄90 μεγαλούργησε ο με όλους αυτούς τους ρόλους και μας χάρισε άφθονο γέλιο. Στην επιστροφή του καστ του Dumb and Dumber To, λείπει κάτι όμως. Λείπει αυτό 'το κάτι' που τραγουδάει και η Kαίτη Γαρμπή, αυτή η πηγαία αίσθηση χιούμορ που έβγαζε με κάθε κίνηση του, με κάθε μορφασμό του προσώπου του παλιότερα ο

Βέβαια γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να σκάσω στα γέλια επειδή εκεί που περπατάνε στον δρόμο ο Λόιντ και ο Χάρι να σπρώχνει ένας από τους δύο τον άλλον σε έναν θάμνο και να αναφωνεί:I got you!! Σορρυυυυ που λέει και η αδερφή μου αλλά αυτά πλέον δεν πιάνουν, δεν τραβάνε πως να το κάνουμε.




Επισης σαν υπόθεση η ταινία λίγα έχει να μας πει, καθώς ψάχνουν οι 2 πρωταγωνιστές μας την χαμένη κόρη του Χάρι. Κι αυτό γιατί  ο Χάρι που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πρέπει άμεσα να κάνει μεταμόσχευση νεφρού, θέλει να του δώσει η χαμένη κόρη του το ένα νεφρό της γιατί δεν βρίσκει αλλον συμβατό δότη. Μμμμμ, εντάξει έχουμε δει και χειρότερα σενάρια, αλλά και αυτό φτάνει για να τα κάνουν όλα μπάχαλο οι 2 πρωταγωνιστές.

Η ταινία προβλήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει σε DVD.

 Βαθμολογία:5/10,imdb:6/10


Δειτε το trailer..






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου