Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Preview-Cake. Στα σινεμά από 26/2/2015


Θυμάστε την Τζένιφερ Άνιστον τι ρόλο έπαιζε στα φιλαράκια?Ε λοιπόν, ξεχάστε την.Στην νέα ταινία της που θα την δούμε στις ελληνικές αίθουσες από την προσεχή Πέμπτη δίνει στο «Cake», την συγκλονιστική αυτή δραματική  ερμηνεία της ζωής της.Kαι το γεγονός πως ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα μάλλον δείχνει να τα καταφέρνει καλά.


ΥΠΟΘΕΣΗ 


Σύμφωνα με την υπόθεση, η Κλερ Σίμονς (Τζένιφερ Άνιστον) πονάει, όλη την ώρα. Σωματικά πονάει. Ο ψυχολογικός της πόνος, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερος: η οργή και η απελπισία της προκαλούν θυμό και αφοπλιστική ειλικρίνεια που έχουν απομακρύνει από κοντά της όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία δεν αντέχουν να την βλέπουν να σε τραγική κατάσταση η οποία την ωθεί  σε διάφορες ουσίες.

Η αυτοκτονία μιας  γυναίκας από την ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης στην οποία συμμετέχει, θα δώσει στην Κλερ έναν νέο στόχο ζωής: να μάθει περισσότερα για αυτήν την γυναίκα που ελάχιστα γνώριζε, εισβάλλοντας στη ζωή του χήρου της και του μικρού παιδιού της.
Στο τέλος του κωμικοτραγικού της ταξιδιού της, που ισορροπεί ανάμεσα στη συγκλονιστική πραγματικότητα και το ελπιδοφόρο μέλλον, ίσως βρει τον τρόπο να επανέλθει στον πραγματικό εαυτό της και να είναι ξανά η γυναίκα που ήταν.

Στην ταινία που αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε παίζουν ακόμα οι Αντριάνα Μπαράζα, Φελίσιτι Χάφμαν, Ουίλιαμ Μέισι, ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Άννα Κέντρικ.

Δείτε το trailer.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου