Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

John Wick(2014)




  

Τι έχουν πάθει όλοι στα γεράματα και την είδαν Chuck Norris δεν μπορώ να το καταλάβω. Ειλικρινά δεν μπορώ! Με ξεπερνάει δηλαδή όλο αυτό. Να βλέπεις έναν τριαντάρη ηθοποιό να δέρνει κόσμο σε ταινίες δράσης αντε να το καταλάβω, αλλα τι έχουν πάθει όλοι μετά τα 50 και ξεκληρίζουν ολόκληρους οικισμούς; Μετά τον Bruce Willis, και τον Liam Neeson, έρχεται και ο John Wick. Eεεε ο ήθελα να πω. Σε αυτήν την ταινία που πρωταγωνιστεί ο Keanu Reeves δεν αποφεύγει σφαίρες όπως στο Τhe Matrix, αλλά χειρίζεται μαεστρικά τον ρόλο του κακού. Μάλλον του πολύ κακού, γιατί ακόμη και ο κακός της υπόθεσης, η ρώσσικη μαφία δηλαδή, τον τρέμει και κάνει ότι μπορεί για να σωθεί από την εκδίκηση που θέλει να πάρει ο John Wick.








Ο John Wick είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος εν αποστρατεία, τουλάχιστον έτσι μας παρουσιάζεται στην αρχή της ταινίας. Για κακή τύχη του όμως 3 βλάκες μαφιόζοι, μάλλον τσιράκια μαφιόζων καλύτερα, του κλέβουν το αυτοκίνητο και σκοτώνουν τον σκύλο του. Εδώ κάπου σκέφτηκα: Γατάκια να ξέρατε τι σας περιμένει!!!! 
Και όντως. 
Ξεκλήρισε την μισή ρώσσικη μαφία ο αθεόφοβος. Για ένα αυτοκίνητο και έναν σκύλο. Δηλαδή που να του σκοτώναν και τον πατέρα που λέει και ο λαός. Eιναι σίγουρο πως θα τον ζηλέψει και ο Liam Neeson που και αυτός ξεκλήρισε την αλβανική μαφία στο Taken. Χωρίς πολύ βάθος το σενάριο, καθώς όλη η υπόθεση της ταινίας είναι το πόσο γρήγορα θα αποτελέσουν παρελθόν απο την ζωή οι εχθροί του John Wick.
 Εμείς στηρίζουμε όμως μόνο και μόνο για αυτό:






Πολύ δυνατό το soundtrack της ταινίας :





Tέλος θα πρέπει να πούμε πως έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Φεβρουαρίου και αν σας αρέσει να βλέπετε μια ταινία ένας εναντίον όλων τοτε το John Wick είναι η ταινία που πρέπει να δείτε.



Σκηνοθεσία:

Ηθοποιοί :


Βαθμολογια :6/10,imdb:7,2/10



Δείτε το trailer: 

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου