Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Preview Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron-Avengers: Age of Ultron (30 Απριλίου 2015)


Έεεερχονται στις 30 Απριλίου  οι Avengers για το σίκουελ της ιστορίας τους. Το νέο πόστερ που είδαμε σήμερα κιόλας, αυξάνει την ανυπομονησία μας για να δούμε το νέο δημιούργημα της Marvel.


Δεν ξέρω αν σας γεμίζει το μάτι αυτός ο Ultron, αλλά στο trailer φαίνεται βάζει πολύ δύσκολα στον Τόνι Στάρκ και την παρέα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε να δούμε επικές μάχες, σκηνές δράσης με τους Εκδικητές να προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο για ακόμη μία φορά.

Και από  αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την ταινία ο Τόνι Σταρκ είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για την γέννηση του Ultron, καθώς προσπαθεί να αναβιώσει ένα ειρηνευτικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε αναστολή, που όμως δεν πάει πολύ καλά και και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για τους πιο δυνατούς ήρωες της Γης, στους οποίους συγκαταλέγονται ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk, η Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye και εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία που έχουν αντιμετωπίσει.

Σε δύο μήνες λοιπόν θα πάρουμε απαντήσεις για όλα αυτά που περιμένουμε να δούμε. Ως τότε απολαύστε το  νέο trailer των Avengers....







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου