Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

To σπίτι των ονείρων-Dream House (2011)


Λοιπόν, θέλετε θριλεράκι γεμάτο μυστήριο και ανατροπές? Εδώ είμαστε, στο σπίτι των ονείρων. Θυμάμαι όταν  είδα την είδα την ταινία είχα πει σε κάποια στιγμή:Τι λες τωρα????

 ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο  εκδότης Γουίλ Άτεντον( ) παρατάει την  δουλειά του στο Μανχάταν και μετακομίζει με τη σύζυγό του, Λίμπι(), και τις δύο κόρες του σε μια γραφική πόλη της Νέας Αγγλίας. Μόλις ξεκινούν, όμως, τη νέα ζωή τους, ανακαλύπτουν ότι το σπίτι που θεωρούσαν τέλειο  ήταν το μέρος στο οποίο είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν μια μητέρα και τα παιδιά της. Και ολόκληρη η πόλη πιστεύει ότι δολοφόνος ήταν ο επιζών σύζυγός της. Οταν ο Γουίλ αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα, δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα ή εάν αυτή η τραγική ιστορία έχει όντως συμβεί μέσα στο σπίτι του. Τα μόνα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του μπορεί να τα βρει μόνο από την Αν Πάτερσον(), μια μυστηριώδη γειτόνισσα που γνώριζε τα θύματα. Και καθώς προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ, πρέπει να βρουν και ποιος δολοφόνησε την οικογένεια, πριν επιστρέψει για να σκοτώσει ξανά. Η τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται?
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ
Ο σκηνοθέτης (Εις το όνομα του πατρός), δημιουργεί ένα τρομακτικό ψυχολογικό θρίλερ που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Οι και είναι εξαιρετικοί και απογειώνουν με τις ερμηνείες τους το μυστήριο που υπάρχει στην ταινία. Σίγουρα είναι μία ταινία για το βράδυ με παρέα  και έχει πολλές ανατροπές και μυστήριο που δεν βαριέσαι. Η ταινία προβλήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2011 στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε DVD.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:7/10, IMDB:6/10.


Θυμηθείτε το trailer...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου