Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Preview Ταινίας: Run All Night- Από 12 Απριλίου στους κινηματογράφους




Σε περίπου έναν μήνα θα κάνει πρεμιέρα η νέα περιπέτεια του , ο οποίος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο καριέρας, το να πρωταγωνιστεί πλέον σε περιπέτειες και ψυχολογικά θρίλερ.

Η υπόθεση είναι η ιστορία ενός βετεράνου επαγγελματία δολοφόνου του Τζίμυ Κόνλον, που βρίσκεται μπροστά σε ένα εφιαλτικό δίλημμα, να προστατέψει από τις σφαίρες των επίδοξων εκτελεστών του, τον μονάκριβο γιο του που έχει μπλέξει  με τον υπόκοσμο ή να ακολουθήσει την εντολή του παλιού καλού του φίλου και πρώην αφεντικού του, στο να σκοτώσει τον υπ αριθμόν ένα ανεπιθύμητο του, που τυγχάνει να είναι ο ίδιος του ο γιος.

Kαταιγιστική δράση λοιπόν μας υπόσχεται και πάλι ο σκηνοθέτης  , ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον , στις ταινίες Non-Stop και Ο άγνωστος. Εάν και το Run All Night είναι παρόμοιου επιπέδου με αυτές τις ταινίες, τότε αναμένουμε μία εξαιρετική ταινία μυστηρίου.


To καστ εκτός από τον Liam Neeson, συμπληρώνουν οι Ed Harris, ο Joel Kinnaman ως γιος του και οι Nick Nolte και Vincent D’Onofrio. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 12 Απριλίου.

Ως τότε απολαύστε το trailer...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου