Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Gangster Squad(2013)


 Ένα γκανγκστερικό φιλμ παλαιάς κοπής είναι το Gangster Squad. Γεμάτο βία, διαφθορά και ένα κάστ που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν το ALL-STAR του Hollywood.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ταινία μας μεταφέρει στην δεκαετία του '50 όταν στο Λος Αντζελες κυριαρχούσε στον κόσμο της μαφίας ο Μίκι Κόεν. Ένας αδίστακτος μαφιόζος που έβγαζε τα προς το ζην ελέγχοντας όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης και όχι μόνο. Δωροδοκούσε όλους τους τοπικούς άρχοντες για να έχει ειδική μεταχείριση από το κράτος. Αυτά ωσπού μία ομάδα αδιάφθορων αστυνομικών θα προσπαθήσει να τον βάλει στην φυλακή. Η ιστορία μοιάζει πάρα πολύ με την ιστορία του Αλ Καπόνε στο The Untouchables αλλά σαν ταινία το Gangster Squad ούτε καν πλησιάζει σε εκείνη του 1987




ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ
Το Gangster Squad έχει  ελλείψεις καθώς είναι ακόμη μια ταινία που το trailer σε ενθουσιάζει αλλά τελικά δεν έχει το βάθος που φαντάζεσαι. Πάντως και μόνο το γεγονός πως σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή αξίζει να την δείτε. Όχι με πολλές προσδοκίες όμως. Τον να πω την αλήθεια τον περίμενα πολύ καλύτερο, ενώ ο δεν με εξέπληξε και πολύ. Πρέπει να άνοιξε το στόμα του και 3 φορές μέσα στην ταινία. Ε όπως και να το κάνουμε είναι πολλές για . Ο πιο σοβαρός χαρακτήρας και αυτός που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο για την ακεραιότητα του. Το κάστ όπως είπαμε και πρίν είναι πολύ φανταχτερό και το συμπληρώνουν οι , , , , και .

Η ταινία προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 24 Ιανουαρίου 2013 και κυκλοφορεί σε DVD.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:6/10, IMDB: 6,8/10.

Θυμηθείτε το trailer...







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου