Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

The Town (2010)


Θα μπορούσα να το συγκρίνω και με το HEAT των Πατσίνο και Ντενίρο το  The Town. Όχι ρε σεις, δεν είμαι ιερόσυλος αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που φτάνω σε αυτό το σημείο.

Υπήρξε μια περίοδος 6-7 ετών που είχε χαθεί εντελώς ο από επιτυχημένες ταινίες και έκανε την επανεμφάνιση του το 2010 σε αυτήν την αστυνομική περιπέτεια τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και ως σκηνοθέτης. Και η αλήθεια είναι πως ήταν εντυπωσιακό comeback.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Στο Charlestown της Βοστώνης παράγονται οι πιο κακόφημοι εγκληματίες στις Η.Π.Α. Στην ταινία μας 4 έχουν σχηματίσει μια σπείρα ληστών που χτυπάνε χρηματαποστολές και τράπεζες.Κατά την διάρκεια της τελευταίας τους ληστείας τα μονοπάτια των ληστών θα συναντηθούν με μια ταμία της τραπέζης την . Και κάπου εκεί ξεκινάνε τα ηθικά διλήμματα αλλά και το σπάσιμο των δεσμών της ομάδας των ληστών.

Φυσικά υπάρχει και αστυνομία στο κόλπο οπού με αρχηγό τον ντετέκτιβ , προσπαθούν να συλλάβουν τους ληστές. Ανθρωποκυνηγητό, άφθονη δράση και ανατροπές περιλαμβάνει το μενού στο  The Town που είναι πραγματικά μια αγωνιώδης περιπέτεια με ένα εξαιρετικό τέλος. 2 ωρίτσες χορταστικές αν σας αρέσουν οι περιπέτειες.

Το κάστ είναι υψηλού επιπέδου καθώς εκτός του στην ταινία πρωταγωνιστούν οι , , και .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:8,5/10

Δείτε το trailer...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου