Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η έξοδος: Θεοί και βασιλιάδες-Exodus: Gods and Kings(2014)


 Όταν είδα το trailer πρώτη φορά της ταινίας, πραγματικά ενθουσιάστηκα.Λίγο το στόρι, λίγο το κάστ, το διαφήμισαν πολύ καλά. Μάλλον τον πέτυχαν τον σκοπό τους, γιατί τραβήχτηκα μέχρι τα Village για μία ταινία πραγματικά Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Και να πω πως η ιστορία του Μωυσή είναι δύσκολη ή ακαταλαβίστικη?Εδώ τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι ήθελε να μας πει ο σκηνοθέτης(), όταν είδα τον Μωυσή να κάνει τον αντάρτη και να προσπαθεί να υποκινήσει τους Ισραηλίτες σε κλεφτοπόλεμο.
Η ιστορία μας ξεκινάει με τον Μωυσή να είναι ένας άρχοντας της Αιγύπτου, που όμως δεν έχει ιδέα για την αληθινή καταγωγή του. Από την στιγμή που θα το μάθει, θα εξοριστεί στην έρημο.   
Εκεί θα παντρευτεί, ωσπού μια μέρα καθώς έβοσκε τα πρόβατά του θα του μιλήσει στο Όρος Σινά ένα παιδι(????) μάλλον κάνοντας τον Θεό και θα του πει πως πρέπει να πάει πίσω στην Αίγυπτο για να απελευθερώσει τον λαό του. Και κάπου εκεί γίνεται το αδιανόητο. Ο Μωυσής μεταμορφώνεται σε ΤσεΓκεΒαρα και διδάσκει στους Ισραηλίτες τον ανταρτοπόλεμο.ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ??? Έλεος δηλαδή. Η ταινία προβλήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2014 και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει σε DVD. Το κάστ αποτελείται από τους , και σε σκηνοθεσία .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:4/10, IMDB:6,2/10.

Δείτε το trailer...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου