Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Pain & Gain (2013)


 Tο  Pain & Gain είναι μια αληθινή ιστορία τριών τύπων που ήθελαν να ζήσουν μια φανταχτερή ζωή μέσα στην χλιδή και στα πλούτη, κάνοντας διάφορα εγκλήματα. Δυστυχώς για αυτούς όμως ήταν και οι 3 εντελώς βλάκες με τον τρόπο που έκαναν τις εγκληματικές τους πράξεις και μπήκαν όλοι φυλακή. Λογικό.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η υπόθεση είναι πως 3 κολλημένοι με το γυμναστήριο και το σώμα τους μπλέκουν σε μία υπόθεση εκβιασμού και απαγωγής χωρίς να έχουν τα προσόντα για αυτό. Η ακόρεστη πείνα τους για τα χρήματα τους βυθίζει σε όλο και περισσότερα εγκλήματα. Η ταινία να πω την αλήθεια καταλήγει να είναι χιουμοριστική, αφού οι τύποι κάνουν τόσα πολλά λάθη που είναι πραγματικά αστείοι.
Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να παρατήσει τις εκρήξεις και τις εντυπωσιακές περιπέτειες για να ασχοληθεί με την αληθινή ιστορία της συμμορίας του Sun Gym στο Μαϊάμι και δεν το πάει και πολύ άσχημα καθώς η ταινία βλέπεται ευχάριστα στις 2 ωρίτσες που διαρκεί.

Η ταινία προβλήθηκε στις 26 Απριλίου 2013 και κυκλοφορεί σε DVD. Το κάστ αποτελείται από τους Mark Walhberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie σκηνοθεσία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:6,5/10, IMDB:6,5/10.

Δείτε το trailer....



 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου