Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Fast And Furious 7


Λοιπόν όσοι δεν έχετε πάει ακόμη να το δείτε στα σινεμά, χάνετε!! Το Furious 7 έχει τόση μαζεμένη δράση όση όλες και οι προηγούμενες 6 μαζί. 

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η εκδίκηση είναι το κίνητρο του Σο, του Jason Statham δηλαδή, για ότι συνέβη στο Λονδίνο στο Furious 6,  και αυτό θα οδηγήσει όλη την οικογένεια του Τορρέτο να ενωθεί ξανά για μια ακόμη αποστολή. Θα πρέπει να σώσουν μια χάκερ ονόματι Ραμσει για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή που θα τους βοηθήσει να γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται ο Σο.

 Φυσικά αυτό το πρόγραμμα θα αλλάξει χέρια πολλές φορές και η δράση είναι συνεχόμενη, οι καταδιώξεις τρελές, ενώ οι σκηνές τρέλας που θα δείτε κάνουν το The Transporter κωμωδία. Απίστευτα αμάξια υπάρχουν στο Furious 7 και πως θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, απίστευτες ταχύτητες αλλά και οι λήψεις του σκηνοθέτη συνθέτουν μια καταιγιστική περιπέτεια.

 Ο είναι απολαυστικός στο ρόλο του χαζούλη της παρέας, ο είναι ο ηγέτης της ομάδας και αυτός που παίρνει τις πιο δύσκολες αποφάσεις, ο  είναι ένας κακός που μάλλον δεν θα γλυτώσει και πολύ εύκολα η παρέα του Vin Diesel από αυτόν καθώς είναι ανελέητος, ενώ φυσικά τελευταίο αφήνω τον αξέχαστο .
Δυστυχώς δεν θα τον ξαναδούμε σε ταινία και αυτό το τελικό αφιέρωμα που κάνει ο σε αυτόν είναι συγκινητικό καθώς αυτοί οι 2 ήταν η ραχοκοκκαλιά της σειράς από τότε που ξεκίνησε η ιστορία τους το 2002.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:9/10.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου